kordában tartjuk a fényt

Bemutatkozás

Cégünk árnyékolástechnikai rendszerek, nyílászárók, mint pl. redőny, napellenző, szúnyogháló, szalagfüggöny, roletta, zsaluzia, ajtó, ablak, redőnykapu, illetve egyéb kiegészítő termékek gyártására, motorizálására, automatizálására és felszerelésére szakosodott Budapest és vonzáskörzetén belül.

Hosszú évek óta a minőségi alapanyagokkal való, megbízható, pontos munkavégzés a legfontosabb feladatunk. Ennek köszönhetően számos visszatérő ügyfelünk van, akik ismerőseiknek is folyamatosan ajánlanak minket.

Az árnyékolástechnikai problémák legcélszerűbb megoldására ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással állunk ügyfeleink, és az Ön rendelkezésére is, ezért minden kötelezettség nélkül hívhat minket.

Cégünk a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozik, árainkban tükröződik a magas színvonalú szolgáltatás, a viszonylag rövid vállalási határidő pontos betartása, a korrekt, hozzáértő technikai végrehajtás.

A termékeinkhez, a felszerelési munkákra nálunk a garancia is hozzátartozik!

Igyekszünk lépést tartani a piaci változásokkal, új magyar és külföldi fejlesztések megismerésével, gyakorlati alkalmazásával. Különböző új partneri kapcsolatok kiépítését követően immáron kitűnő műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével is foglalkozunk.


A folyamatos megújulás,a minnél szélesebb tájékoztatás,valamint az igények,és az új technológiák, termékek nyomonkövetésének érdekében, két szakosodott weboldalt is üzemeltetünk! Az egyik az alumínium termékekkel foglalkozik kiemelten,ez a www.arnyekmester.hu ,a másik websiténk a www.faarnyekolok.hu ,mely az ismét egyre népszerűbb, fa árnyékolók,és nyílászárók témakörét taglalja részletesebben.


Kérjük látogassa meg ezeket az oldalakat is!