Facebook

kordában tartjuk a fényt

Bemutatkozás                                
                              

Cégünk árnyékolástechnikai rendszerek, nyílászárók, mint pl. redőnynapellenző, szúnyogháló, szalagfüggöny, roletta, zsaluzia, ajtó, ablak, kültéri textil árnyékolók, télikert-pergola árnyékolás, stb., illetve egyéb kiegészítő termékek gyártására, motorizálására, automatizálására és felszerelésére szakosodott Budapest és vonzáskörzetén belül.
Hosszú évek óta a minőségi alapanyagokkal való, megbízható, pontos munkavégzés a legfontosabb feladatunk. Ennek köszönhetően számos visszatérő ügyfelünk van, akik ismerőseiknek is folyamatosan ajánlanak minket.
Az árnyékolástechnikai feladatok legcélszerűbb megoldására  helyszíni felméréssel és szaktanácsadással állunk ügyfeleink, és az Ön rendelkezésére is. Minden kötelezettség nélkül hívhat minket.

Napellenzők

Cégünk a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozik, árainkban tükröződik a magas színvonalú szolgáltatás, a viszonylag rövid vállalási határidő pontos betartása, a korrekt, hozzáértő technikai végrehajtás.

A termékeinkhez, a felszerelési munkákra nálunk a garancia is hozzátartozik!

Igyekszünk lépést tartani a piaci változásokkal, új magyar és külföldi fejlesztések megismerésével, gyakorlati alkalmazásával. Különböző új partneri kapcsolatok kiépítését követően immáron kitűnő műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével is foglalkozunk.
A folyamatos megújulás,a minnél szélesebb tájékoztatás,valamint az igények,és az új technológiák, termékek nyomonkövetésének érdekében, két szakosodott weboldalt is üzemeltetünk! Az egyik az alumínium, és textil alapanyagokból készülő árnyékolókkal foglalkozik kiemelten, ez a www.arnyekmester.hu, a másik websiténk a www.okosarnyekolo.hu (feltöltés alatt), mely a motorok, elektronikák, és az intelligens otthonvezérlések témája köré építve taglalja a modern árnyékolástechnika lehetőségeit.

Kérjük látogassa meg ezeket a weboldalainkat is, illetve közösségi portáljainkat!                                                       
                    


Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |