Facebook

A tetőtéri ablakok belső árnyékolására az egyik legjobb megoldást a fényzáró sötétítő roló jelenti. A tetőablakok mellett 

Kék sötétítő rolótermészetesen hagyományos ablakokra is felszerelhető. A rolós technikának köszönhetően minimális a helyigénye a terméknek, a sűrű szövésű anyag miatt a fényszűrése kiváló, és ha a külső felületét „megspékeljük”, egy ún. alupigmentált réteggel, remek hő visszaverő képességgel ruházhatjuk fel a sötétítő roló anyagot.

A fényzáró sötétítő roló amellett, hogy kizárja a fényt a szobából, hőszigetelő hatású is egyben, valamint a kíváncsi tekinteteket is tökéletesen kizárja!
A szinte teljesen tökéletes fényzárást, a tokozott rolótípusokkal érhetjük el. Használattól, és a nyílászárók típusától, kialakításától függően, különböző tokozott roló típusok állnak rendelkezésre

 A rolók kezelése több módon valósítható meg:

- Rugós kezelésű roló

- Gyöngyláncos kezelésű roló

- Motoros működtetésű roló

Szürke sötétítő roló

 

A roló textil a legtöbb esetben fokozatmentesen állítható, így mi szabhatjuk meg, hogy mennyi szeretnénk beengedni a lakásunkba.
Felszerelése sem jelent nagy kihívást, így könnyedén megoldható akár házilagosan is a kivitelezés, Ez alól kivétel természetesen a motoros roló, ami már mindenképp szakember bevonását igényli!

A fényzáró sötétítő rolónak beltéri és kültéri változata is ismert. A beltéri árnyékolókat jellemzően rolettának nevezzük. Míg a kültéri változatot ablaknapellenzőnek, vagy természetesen kültéri rolónak hívhatjuk.

A beltérbe szánt rolók, roletták anyagválasztéka szélesebb, mint külső rokonának. A sötétítő roló anyag lehet sűrű szövésű textil, vagy poliészter, esetleg PVC, vagy teljesen természetes eredetű anyag is.

A kültéri teljesen fényzáró textil leginkább egy 3 rétegű, üvegszál erősítésű Black-Out anyag, amely ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Használhatók kültéri célra az akril alapú napellenző textilek is, bár ezek a sűrű szövésű anyagszerkezetük ellenére sem nyújtanak tökéletes fényzárást.

A rolók sokszínűsége miatt, mindenki számára tudunk biztosítani megfelelő megoldást.

Kérje ajánlatunkat, és szaktanácsainkat!

 

megosztás

Zugszol Bt. | 1172 Budapest, Juranics utca 44. | +36-1/256-77-96 |